Navigation

Employers

To deliver top performances you need top professionals. While you focus on your business, we scout for talent and put the right people in the right place. We take the time to understand your business and do the work for you to find the candidates that will help make your company better.

Ask our Consultants for assistance

 

What our valued clients say about us

"Wij hebben de samenwerking met Balance als goed ervaren. Hucor is een bedrijf dat niet zo snel uitreikt naar derden wanneer het op ‘recruitment and selection’ aankomt.
Echter, de eerste ervaring weer na jaren toen wij in echte tijdnood zaten, is dusdanig goed bevallen dat wij Balance daarna vaker hebben benaderd.
Onze grootste ‘win’ met Balance is dat wij toch een hoge graad van vertrouwen hebben dat wij een aantal potentiele kandidaten toegestuurd krijgen en vooral het
feit dat wij zelf niet hoeven te adverteren en te maken moeten krijgen met de ontzettend grote stroom aan kandidaten die je toch wel een voor een correct moet afhandelen.
Wij stellen de samenwerking met Balance zeer op prijs."

Hucor.png

 

"Al sinds een paar jaar maken we gebruik van Balance Recruitment voor de werving van nieuwe employees. Ik kan niet anders zeggen dat we erg tevreden zijn. Ze zijn erg professioneel, overleggen goed met de klant wat ze precies wensen en “deliveren” ook daarop. Het proces is verder erg transparant. Tot nu toe hebben ze elke keer de perfecte kandidaten geleverd.
We zullen in de toekomst zeker gebruik blijven maken van de diensten van Balance Recruitment."

aps-favicon-1-0.png

 

"Wij waren al een tijdje opzoek naar iemand voor Sales en Accountmanagement, verschillende gesprekken gehad zonder succes. We zochten echt iemand die erop uit zou gaan met een achtergrond in finance of IT. We merkten al snel dat personeel werven een voltijd baan was als je de geschikte kandidaat wilt vinden.

Zo is Twinfield met Junya Fecunda van Balance Recruitment in contact gekomen, we hadden enkele kennismakingsgesprekken met potentiële kandidaten, en toen kwam ze met een nieuwe kandidaat. Iemand met een echte sales achtergrond maar met heel weinig ervaring in de finance. Dat zou niet direct mijn eerste keuze zijn geweest, maar tijdens onze kennismaking kwam ik er al snel achter dat dit echt een top-match was. Vanaf dag 1 past Mariana in ons team alsof ze al jaren met ons samenwerkt. Wat ze miste wat betreft de finance wereld heeft ze snel ingehaald en we kunnen ons geen betere kandidaat indenken die heel mooi bij ons team past en op hetzelfde niveau meedenkt als wij.

Dankzij het inzicht van Balance Recruitment hebben we niet precies waar we in eerste instantie naar zochten, maar precies wat we nodig hadden. Als je niet veel tijd wilt verliezen en voor langtermijn een kandidaat wilt vinden, kies voor Balance recruitment als personeels werving partner!"

twinfieldcaribbeanlogo10-rt-1.png

 

"De relatie met Balance Recruitment hebben wij als positief ervaren. Het bedrijf lost tijd eisende aspecten die met recruitment te maken hebben, zoals pre-screenings, voor ons op. De communicatie tussen Balance en Booking Success is fijn en vriendelijk. Haar werkwijze is professioneel, ze houden rekening met onze wensen, en komen snel op potentiële kandidaten.

Mede door haar netwerk, serieuze werkwijze, professionele omgang met sollicitaties, en hun bekwaamheid in het helpen meedenken over functiewaardering, werken wij nog steeds graag samen met Balance Recruitment."

bookingsuccess-marketing-caribbean-hotels.png

 

Some of our other clients

curoil-logo.pngftac-logo.pngaps-logo.pngapc-logo.png

rdk-logo.jpg