Balance Recruitment goes digital

05 July 2019

Hoe efficiënt en fijn zou u het vinden als u met een paar muisklikken uw werving- en selectieaanvraag bij ons kunt indienen. De wereld is aan het veranderen en u wordt ook "gedwongen" om als organisatie mee te doen met de innovatieve-en technologische ontwikkelingen. Als arbeidsbemiddelaar kunnen wij het ons niet meer voorstellen om zonder de digitale wereld te werken en hierdoor ook met mensen in contact te komen.  
 
Maar wat heeft onze digitalisering met uw organisatie te maken? Als klant van Balance Recruitment gaat u het volgende ervaren:


1. Gemak & Snelheid 

Als werkgever hoeft u maar met een paar muisklikken uw aanvraag bij ons in te dienen wanneer u op zoek bent naar een professional. Wij zullen persoonlijk met u in contact komen om uw zoektocht uitgebreid te bespreken. 
 
2. Overzicht 
Het tweede voordeel is dat u niet meer eindeloze e-mails gaat krijgen met cv’s in de bijlage, die u later niet meer terug kan vinden. Met ons nieuwe systeem krijgt u een link toegestuurd, waar u online het profiel en cv van de kandidaat kunt bekijken en met 1 muisklik kunt aangeven of u deze persoon wilt spreken of niet.  
 
3. U levert, wij doen het werk!  
Dit betekent niet dat er een afstand komt tussen ons. Wij blijven geloven in persoonlijke contact. Tijdens de persoonlijke contactmomenten kunnen wij het altijd hebben over uw ervaring met ons en over hoe wij u op de beste manier van dienst kunnen zijn.