6e Management Drives certificeringsopleiding

14 September 2022

Aankomende november organiseert Balance alweer de 6e Management Drives certificeringsopleiding in de Caribische regio!

Management Drives is een uitstekend instrument om de ambitie, het vermogen en de betrokkenheid van menselijk potentieel in een organisatie in kaart te brengen en te verbinden. Het brengt de drijfveren, die de schakel vormen tussen wat iemand kan en wat iemand werkelijk gaat doen, in kaart. In een normale werk situatie, maar MD maakt ook inzichtelijk hoe iemand reageert onder druk. Hierdoor komen krachten en ontwikkelpunten van een persoon of team aan het licht.

In deze opleiding leert u drijfveerprofielen te doorgronden en deze voor de ontvanger op een begrijpelijke wijze terug te koppelen. In deze 5 dagen u kunt individuen en teams verder helpen in hun ontwikkeling naar leiderschap. U wordt gecertificeerd, zodat u volledig zelfstandig aan de slag kunt met Management Drives. Daarnaast krijgt u toegang tot het partnergedeelte van onze websites, wordt u member van de Management Drives community en wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse partnerdagen.

Voor de organisatie bent u bekwaam om inzichten te creëren in de (gewenste) stijl van samenwerken en leidinggeven, passend leiderschap te ontwikkelen, effectiviteit van de (management)teams te vergroten, efficiëntere communicatie te stimuleren en gedrag beter te voorspellen.

Wanneer: woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 oktober ligt de focus op het individuele profiel en maandag 31 oktober en dinsdag 1 november is gericht op het teamprofiel.

Tijden: 9.00-16.30 uur
Waar: Landhuis Zuikertuintje, Willemstad Curacao

Bent u geïnteresseerd om een betere samenwerking tussen en aansturing van medewerkers, hetgeen wat resulteert in een betere performance, te stimuleren? Schrijf uzelf in via de onderstaande link: 

Inschrijven

Vragen?  Meer informatie is te verkrijgen via: julian@balancecaribbean.com