Management Drives Certificeringsopleiding

11 October 2021

Aankomende november organiseert Balance alweer de 5e Management Drives certificeringsopleiding in de Caribische regio!

Management Drives is een uitstekend instrument  om de ambitie, het vermogen en de betrokkenheid van menselijk kapitaal in een organisatie in kaart te brengen en te verbinden. Het brengt de drijfveren, die de schakel vormen tussen wat iemand kan en wat iemand werkelijk gaat doen, in kaart. In een normale werk situatie, maar MD maakt ook inzichtelijk hoe iemand reageert onder druk. Hierdoor komen krachten en ontwikkelpunten van een persoon of team aan het licht.

In deze opleiding leert u drijfveerprofielen te doorgronden en deze voor de ontvanger op een begrijpelijke wijze terug te koppelen. U kunt individuen verder helpen in hun ontwikkeling naar leiderschap. U wordt gecertificeerd, zodat u volledig zelfstandig aan de slag kunt met Management Drives. Daarnaast krijgt u toegang tot het partnergedeelte van onze websites, wordt u member van de Management Drives community en wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse partnerdagen.

Voor de organisatie bent u bekwaam om inzichten te creëren in de (gewenste) stijl van samenwerken en leidinggeven, passend leiderschap te ontwikkelen, effectiviteit van de (management)teams te vergroten, efficiëntere communicatie te stimuleren en gedrag beter te voorspellen.

Wanneer: woensdag 3 en donderdag 4 november 2021, 9.00-17.00 uur
Waar: Landhuis Zuikertuintje

Bent u geïnteresseerd om een betere samenwerking tussen en aansturing van medewerkers, hetgeen wat resulteert in een betere performance, te stimuleren? Schrijf uzelf in via de onderstaande link: 

Inschrijven


Vragen? Meer informatie is te verkrijgen via: stagiairassessment@balancecaribbean.com

Inschrijven kan tot 27 oktober.