Say Goodbye to our Interns!

24 July 2020

1.png

Mijn naam is Nathan Kruis en ik heb de afgelopen vijf maanden mijn afstudeerstage gedaan bij Balance Recruitment voor mijn opleiding International Business and Management aan de Hogeschool Utrecht. Dit was gelukkig niet de eerste keer dat ik voor een lange periode in het buitenland verbleef, ik heb hiervoor een half jaar gestudeerd aan de universiteit van Nagoya in Japan.

Mijn ervaring bij Balance is iets wat voor altijd bij mij zal blijven, de collega’s bij Balance stonden altijd klaar om mij te helpen en ze zorgden voor een gezellige en professionele sfeer op kantoor. Deze ervaring heeft mij de kans geboden om mijzelf op veel verschillende gebieden te ontwikkelen en mij de mogelijkheid geboden om in aanraking te komen met nieuwe mensen en culturen.

Mijn afstudeeronderzoek was gericht op manier waarop professionals in Caribisch Nederland op zoek gaan naar de nieuwe stap in hun carrière. Deze stage heeft mij de mogelijkheid geboden om mijn theoretisch opgebouwde kennis daadwerkelijk in praktijk te benutten en verder te ontwikkelen.  Verder heeft deze periode mij veel memorabele momenten bezorgd, het ontdekken van het eiland, nieuwe vrienden gemaakt en vele mooie herinneringen.

De werkwijzen, professionaliteit, enthousiasme en gezelligheid van al de collega’s bij Balance ga ik erg missen. Ik wil ze daarom allemaal heel erg bedanken voor de gezellige en vooral leerzame periode bij Balance.

 

 tom.png

Mijn naam is Tom Withaar en ik heb de afgelopen vijf maanden stage gelopen als Recruitment intern bij Balance Recruitment voor mijn 3e jaar op de Arnhem Business school. Ondanks de staat waarin de wereld zich momenteel bevindt ben ik blij dat ik deze periode goed heb kunnen afronden. Tijdens de COVID-19 lockdown heb ik 2 maanden vanuit huis moeten werken wat wel even wennen was. Ik wil daarom ook alle collega’s bedanken voor de goede ondersteuning tijdens deze toch bijzondere periode waarin wij veel hebben meegemaakt.

Dit was ook de eerste keer voor mij alleen in het buitenland en dat heeft me de kans gegeven om me zowel op persoonlijk als professioneel vlak verder te ontwikkelen. Balance heeft mij inzicht gegeven in waar mijn interesses liggen en de mogelijkheid gegeven om mij verder te ontwikkelen als professional. Op kantoor was er altijd een perfecte balans tussen een formele en gezellige sfeer waarin ik me altijd welkom voelde.

Curaçao heeft mij een goed beeld gegeven over verschillende culturen die hier heersen en nog nieuwsgieriger gemaakt naar wat er nog meer te ontdekken valt. Het was een onvergetelijke tijd waarin ik veel nieuwe vrienden heb gemaakt en ervaringen heb opgedaan die me voor altijd bij zullen blijven.