In 3 dagen gecertificeerd worden in Management Drives

27 February 2020

Management Drives is een uitstekende tool om de ambitie, het vermogen en betrokkenheid van het menselijk kapitaal in een organisatie in kaart te brengen en te verbinden. Het gaat vooral om het vertalen van het verkregen zelfinzicht naar effectief handelen en beïnvloeden in teamverband. Hoe beter dat inzicht is, maar ook het zicht op het profiel van anderen, hoe effectiever de samenwerking kan verlopen.

Daarnaast is de ervaring dat het scheppen van een gemeenschappelijke taal, waar de kleuren van het instrument uitstekend toe in staat zijn, heel effectief is om het begrip van elkaars krachten en ontwikkelpunten op een constructieve wijze bespreekbaar te maken.

Ons ontwikkeltraject met behulp van Management Drives is gebaseerd op de volgende uitgangspunten:

  • Inzicht creëren. De uitkomsten worden zowel persoonlijk als in teamverband teruggekoppeld. Dit geeft inzicht in de eigen drijfveren, maar het delen in het team vergroot ook het bewustzijn van alle teamleden;
  • Ontwikkeling als focus. Gedurende het traject ligt de nadruk op de krachten van de medewerkers. Vanzelfsprekend wordt er aandacht besteedt aan de ontwikkelpunten van een medewerker of als team, maar wij zijn van mening dat een succesvolle persoonlijke ontwikkeling loopt via de krachten en talenten;
  • Spiegel voorhouden. Drijfveren en ambities spelen een grote rol of iemand in staat is zijn of haar ontwikkeldoelstellingen te realiseren. Vaak is het alleen zaak om die drijfveren en

 

De certificatie opleiding Individuele Profielen vormt uw gedegen basis. In deze opleiding leert u hoe u individuen verder kunt helpen in hun ontwikkeling naar leiderschap.

Wat gaat u leren?

  • U leert drijfverenprofielen te doorgronden en deze voor de ontvanger op een begrijpelijke wijze terug te koppelen en te adviseren over verdere ontwikkeling. U beheerst niet alleen de theorie rond drijfveren en leiderschap, u weet dit nieuwe begrip ook daadwerkelijk in de praktijk toe te passen;
  • De opleiding helpt u ook verder in uw eigen leiderschap. U krijgt een spiegel voorgehouden; uw eigen drijfveren bepalen immers hoe u tegen de drijfveren van de ander aankijkt. Aan deze verkleuring en wat dat voor u, de situatie en de wijze waarop u adviseert betekent wordt uitgebreid aandacht besteed. Wat gaat u behouden, ontwikkelen en loslaten?
  • Vanaf dat moment kunt u zelfstandig aan de slag gaan met ons product. Via uw unieke partner login kunt u via onze website verschillende presentatiematerialen downloaden.

 

Wat levert het op?

U wordt gecertificeerd zodat u volledig zelfstandig aan de slag kunt met Management Drives. Tevens krijgt u toegang tot het partnergedeelte van onze websites met verschillende downloads en wordt u member van de Management Drives community.

 

Voor meer informatie, klik op de attachtment aan de zijkant --> en veel leesplezier!